Om Cogitatio

Cogitatio är för närvarande ett enmansföretag som bedrivs av mig, Annika Långström-Strandberg. Jag har arbetat både inom företagsvärlden och inom den kommunala sektorn. I alla mina jobb och arbetsuppgifter har människan och kontakten människor emellan intresserat mest. De senaste 10 åren har jag verkat som skolkurator från förskola till vuxenstudier. De senaste 4 åren på deltid för få mer tid till arbetet med välmående på arbetsplatsen. 

Cogitatio som betyder reflektion, skall få människor att se möjligheterna omkring sig. Att få samtala och reflektera med en eller flera människor är ett fint arbetsredskap för välmående såväl i arbetsgemenskapen som på fritiden. Vi behöver ofta få tala med andra om det som kanske är krångligt och svårt för att komma över tröskeln och göra något åt saken och få det bättre.

"Du kan sällan ändra på andra men nog på dig själv och ditt eget förhållningssätt"

Cogitatio erbjuder välmåendeprojekt, Mental coaching, organisationskonsultation och arbetshandledning samt utvecklingsdagar. I bästa fall allt kombinerat i längre projekt där man ser till organisationens välmående på långsikt. Större projekt sker i samarbete med Daphne Jensen (daphne.fi) som är mentaltränare och yogainstruktör.

Verksamhetsområdet är södra Finland och Åland.